Turtleneck

Trendy stil med en turtleneck og matchende høretelefoner

Tænker du også tit over, hvordan du kan se mere trendy og stilet ud? Mange af os vil selvfølgelig gerne vise os fra vores bedste side, og derfor går mange af os op i blandt andet mode og det at have en trendy stil. Men hvordan kan man lige gøre det? I øjeblikket er det for eksempel meget på mode med en turtleneck, også kaldet en rullekrave, og matchende høretelefoner, så her har du især en god start på din kommende moderejse. Læs med her i artiklen.

Sådan finder du den rigtige turtleneck

Det første du selvfølgelig skal gøre, når du gerne vil se stilet ud med en turtleneck og matchende høretelefoner, er at finde en god turtleneck, du synes er vildt sej. Her er der rigtig mange muligheder i øjeblikket, da en rullekrave virkelig er kommet ind i mode-billedet igen. En rullekrave var jo vildt populær omkring år 2000, men nu er de kommet tilbage ind i mode-billedet igen. Måske har du endda en rullekrave i skabet fra årtusindeskiftet. Hvis ikke kan du heldigvis finde dem i næsten alle high-street butikker, der er derude. Så du skal bestemt ikke lede længe efter den perfekte turtleneck til dit look.

Her er det også relevant for dig at finde ud af, hvilken farve din rullekrave skal være. Elsker du de neutrale farver, er det en rigtig god ide at holde dig til disse (altså sort, grå, beige og hvid), da du så vil bruge looket meget oftere, end hvis du valgte en rullekrave med en farve. Omvendt kan du også vælge en rullekrave i en fed farve, hvis du for eksempel har en farve, som ser helt fantastisk ud på dig. Så er det bare det, du skal gå efter.

Sådan finder du de rigtige høretelefoner

Det næste du selvfølgelig skal gøre, når du gerne vil se stilet ud med en turtleneck og matchende høretelefoner, er at finde et par matchende høretelefoner, du synes er vildt seje. Der er heldigvis også virkelig mange forskellige muligheder i dag. Du kan finde et godt udvalg af høretelefoner på dette link: https://hoeretelefoner.dk. Her er det dog sejt, hvis du tænker over, at dine kommende høretelefoner skal matche din rullekrave, så du får et trendy og sammenhængende look.

Dog er det også relevant, at du vælger nogle af god kvalitet, hvis du også vil bruge dem til at lytte til musik ofte. De skal jo gerne både være pæne at se på og gode at lytte med. Hvis du vil have dem til at matche med din turtleneck, skal du overveje hvilken farve eller hvilket mønster du valgte til din rullekrave. Det kan både være matchende, hvis du vælger den samme farve til din turtleneck og til dine høretelefoner. Men det kan faktisk også være rigtig sejt at vælge dem i en pangfarve, hvis du har valgt din rullekrave i en neutral farve, og det kan være fedt at vælge nogle høretelefoner i en neutral farve, hvis du har valgt din turtleneck i en vild farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *