Ur

Top dit outfit op med et smart ur

For den modebevidste mand eller kvinde er accessories vigtige. Uanset hvilket outfit du har valgt til dagen eller lejligheden. Uanset om det det farverigt og festligt eller konservativt og formelt, så kan accessories være lige præcis dét, der sætter prikken over i’et i forhold til at skabe din helt egen stil og dit eget udtryk.

Flere muligheder for kvinder

Det er ikke nogen hemmelighed, at kvinder har flere muligheder end mænd, når det kommer til typer af accessories. Det kan være alt fra diverse typer af smykker til hårpynt og tasker. Jo, der findes også smykker til mænd, men ikke nær så varieret et udvalg, som til kvinder og der er ikke så mange mænd, der bryder sig om at gå med dem.

Uret: den klassiske accessory

For mænd er det mest brugte accessory uret. Jo, der findes også smykker til mænd, men det kræve lidt en særlig mandetype at kunne bære dem. Ure er til gengæld for alle: uanset om du er casual klædt eller jakkesættypen. Køber du en rigtig godt og klassisk ur, så kan du skifte stil ved at skifte rem, så uret passer til resten af dit outfit.

Hvilken type ur skal jeg vælge?

Du tænker måske: hvilken type ur skal jeg vælge? Vores råd er, at du tænker lidt over hvilken type mand du er og hvad du dyrker af aktiviteter. Er det den sportslige type og dyrker en masse motion som f.eks. løb, så er et sportsur et godt valgt. Dette kan du både bruge rent praktisk når du dyrker din foretrukne form for motion, og du kan også gå rundt med det og se smart og sporty ud. Er du mere den klassiske type eller forretningsmanden, så vil et klassisk ur med en pæn læderrem være det rette valg.

Masser af muligheder online

Hvor køber du dine ure? Er du typen, der holder af, at komme ned i en fysisk butik med eksperter, du kan snakke med og ure du kan røre ved og prøve. Eller har du det fint med at handle online, hvor du ofte også kan spare penge på dit køb i forhold til de fysiske butikker. Hvis du ved nok om ure, eller hvis du ikke går så højt op i mærker og modeller, så er det i hvert fald fint nok at købe dit nye ur i en webshop, hvor det bliver sendt til din dør, og hvor du naturligvis har mulighed for at sende retur og bytte, hvis du ikke er tilfreds med købet og uret.

Hvad hvis du er kvinde?

Bare fordi der er langt flere typer af flotte accessories til kvinder end til mænd, betyder det ikke at kvinderne skal snydes for at bruge flotte ure om accessories. Der findes lige så mange smart og flotte ure til kvinder som der gør til mænd, selvom der er en tendens til at det typisk er mænd, der går højere op i deres ur, dets mærke og dets model. Forskellen er gerne at et dameur er mindre end et herreur. Og mere diskret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *