Invisalign

Sådan kan du få det perfekte smil

Vi ønsker alle at være tilfredse med vores tænder og føle os trygge ved at smile og grine, uden at folk kigger for meget på vores tænder. Desværre er der mange, der har usikkerheder omkring deres tænder og ikke ved hvad de skal gøre ved det. De fleste voksne ønsker ikke at få togskinner, da dette kan se meget voldsomt ud. Der findes heldigvis andre løsninger på den slags tandproblemer i dag, hvis man ønsker at få det perfekte smil. En af disse løsninger kan være Invisalign-systemet, som retter dine tænder effektivt og diskret.

En alternativ bøjle

Invisalign er et relativt nyt system, som benyttes til at rette tænderne. Her bruges en gennemsigtig bøjle tilpasset til din mund, hvilket gør det til en meget diskret og neutral bøjle. Herudover er bøjlen lavet til at være komfortabel, så du ikke skal gennemgå store smerter, mens du har bøjlen på. Skinnen sidder ikke fast, så du kan tage den af, når du spiser, eller hvis du skal til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have den på. Invisalign-systemet er derfor smart, hvis du ønsker at få rettet dine tænder på en effektiv og neutral måde.

Hvordan foregår behandlingen?

Hvis man vælger Invisalign, gennemgår man en løbende behandling. Der vil blive tilrettelagt et behandlingsforløb, der passer til dig, så dine tænder kan blive rettet bedst muligt. Der kan bl.a. laves en 3D video af, hvordan dine tænder vil rykke sig under behandlingen, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud til sidst. Herefter vil du få lavet en række skinner ud fra et aftryk af dine tænder. Den første skinne skal du bære i et stykke tid, hvorefter du skifter den ud med en anden skinne. Du skifter løbende dine skinner for at få det bedste resultat.

Find det rette behandlingssted

Rettelsen af tænder med Invisalign er ikke så udbredt endnu, men der findes forskellige steder hvor du kan få Invisalign, bl.a. i København. Du kan f.eks. søge på nettet på ”Invisalign København” og se, hvilke behandlingssteder, der findes. Når du har undersøgt, hvor du vil foretage behandlingen henne, kan du komme til en konsultation. Her får du snakket med en tandlæge om forløbet, og hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Dette hjælper dig til at få en bedre ide omkring resultatet af Invisalign, og hvad du ville få ud af det.

Hvorfor skal jeg vælge Invisalign?

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder, men ikke vil gennemgå et smertefuldt forløb, kan Invisalign anbefales. Skinnerne er lavet til at være komfortable, og da de kan tages ud, kan man også selv vurdere, hvornår man har lyst til at tage bøjlen af. Derudover er bøjlen meget neutral, da den er gennemsigtig. Mange vælger togskinner fra, da de trækker en del opmærksomhed til sig, og her er Invisalign et mere diskret valg. Invisalign kan altså være en god måde at få et flot smil og samtidig vedligeholde en god mundhygiejne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *