smart vinterjakke

Guide: Sådan finder du en smart vinterjakke

Vinterjakken er det stykke overtøj du kommer til at bruge mest. Den skal af og på mange gange hver dag og skal gerne kunne bruges til hele din garderobe. Derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige vinterjakke, så u ikke bliver træt af den allerede midt på sæsonen.

Der findes mange forskellige modeller, designere, mærker og former, når det kommer til vinterjakker til mænd. Om du er mest til det sporty, det klassiske eller det mere individuelle look, så kan du finde en jakke, der passer perfekt til manden i dit liv.

Dunjakken

Den helt klassiske quiltede jakke, der holder dig varm i alt slags vejr. Det er en klassisk jakke, der i mange tilfælde har et let sporty look.

Med en dunjakke får du en let og helt utroligt isolerende jakke, der kan holde dig varm hele vinteren. Til trods for at der findes dunjakker fra de mest udbredte outdoormærker, så behøver du ikke at være spejder for at bære dunjakken. I dag findes der nemlig også modeller fra de mere populære high street mærker og dyre designere. Der er med andre ord dun i alle prisklasser.

Den klassiske uldjakke

Er du glad for det helt klassiske look, så går du aldrig galt med en uldjakke eller frakke til vinter. Her går du i fodsporene af de helt store gentlemen, der også gjorde brug af de elegante uldfrakker til at holde på varmen i de kolde måneder.

Uldjakkerne kommer både med den klassiske krave, der kan slås op eller lægges ned alt efter behov. Den findes med knapper eller lynlås og i korte som lange modeller.

Sportsjakken

Er du glad for at være udendørs og har brug for en jakke, der kan holde kulden ude men samtidig lader dig ånde, så er de mere sporty vinterjakker som skijakken et godt valg.

Her er tale om en jakke der er til for at blive brugt, en jakke der kan modstå vejr og vind hele sæsonen igennem.

Du kan finde jakken i mange forskellige farver og former, men fælles for dem alle er, at der er lagt stor vægt på bevægelsesfrihed og funktionalitet.

Læderjakken

Måske ikke det oplagte valg til den danske vinter, men med det rigtige tilbehør kan du sagtens bruge din læderjakke hele året.

Den kan styles med en lækker strikbluse, et halstørklæde og en varm hue og du kan holde varmen i selv den strengeste vinterkulde.

Hvis du overvejer en læderjakke til vinter er det vigtigt at du sørger for at købe den i en størrelse, der kan bruges ud over en varm trøje.

Find din favorit

Moden ændrer sig, men det behøver ikke at betyde noget for dig. Når du skal vælge en jakke du kan bruge hele vinteren og måske også næste år, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas og at du kan holde varmen. Det er bare for træls at stå ved busstoppestedet og fryse hver morgen fra oktober til marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *