marguerit

De ikoniske Marguerit smykker

De efterhånden meget ikoniske Marguerit smykker er opkaldt efter en af de mest udbredte blomsterarter i det danske land. På engelsk kalder blomsten Daisy, som pudsigt nok også at vores dronnings kælenavn. Nøjagtigt som blomsten er Marguerit smykkerne dekoreret med hvide blade og en gul knop i midten.

De originale Marguerit smykker er skabt af den danske design hus George Jensen, det kan du lære mere om i nedenstående.

Georg Jensen og Daisy

Georg Jensen er en af Danmarks helt store design stoltheder, der har eksisteret siden 1904. Der hele startede med sølvsmed Georg Arthur Jensen, der som blot 14-årig begyndte at dyrke sin passion for kreationer i sølv. Han døde i 1935 og hans virksomhed er siden blevet drevet videre af familien med stor succes – en succes i en sådan grad at det Georg Jensen for længst er slået fast på verdenskortet som unikt, klassisk og tidløst dansk design. Georg Jensen er uden tvivl mest kendt for sine smukke Marguerit smykker, der med tiden er blevet nyfortolket i både sølv og metal. Selve Daisy kollektionen tæller både øreringe, armbånd, halskæder, brocher og fingerringe. Den mest populære udgave er til dato den klassiske Marguerit, nemlig den med de hvide blade og den forgyldte knop i midten.

Derudover kan George Jensen også prale af lækre håndklæder og plaider, klassisk bestik og elegant stel for enhver smag.

Køb med fordel Marguerit smykker til hende, du holder af.

Når man giver en gave til hende man elsker, så vil man gerne sikre sig, at hun kan få glæde af den mange mange år frem i tiden. Og netop det kan du sikre dig med Marguerit smykkerne, da de aldrig går af mode og altid vil være et stykke ikonisk dansk design, som kan bruges igen og igen. Forsøg dig med at aflure hendes stil, er hun til guld eller sølv? Bærer hun ringe eller er hun mere til en halskæde eller armbånd? På den måde kommer du tættere på den helt perfekte gave.

Hvor kan man købe Marguerit smykker?

Som sagt er Marguerit smykker enormt populære, derfor sælges de også hos de fleste guldsmede samt på diverse webshops. Der er både fordele og ulemper ved begge måder at shoppe på. Vælger du at kæbe smykkerne i en fysisk butik, så er du sikret kyndig vejledning og du kan samtidig prøve dem på. Omvendt kræver det, at du har tid til at shoppe i butikkernes åbningstider. – hvilket netop er den klare fordel ved nethandel, her kan du nemlig shoppe døgnet rundt, lige når det passer ind i dit program. Desuden er prisen også tit lidt skarpere online, de forskellige webshops ligge i tæt konkurrence med hinanden. I dag tilbyder mange webshops tilmed dag til dag levering lige til hoveddøren, fri fragt, gratis ombytning og 2 års reklamationsret, så bliver det ikke meget lettere.

Køb du derfor roligt Marguerit smykker til dig selv eller til en gave til kæresten via online shopping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *