landskamp

Bliv klar til at sende Danmark til EM

Der findes en del danskere der kan huske sommeren ’92, den der magiske og varme sommer da vi mod alle odds kom hjem med guldet fra EM i Sverige.
Nu er tiden kommet igen, og mon ikke miraklet kunne ske igen… det er i hvert fald muligt at iføre sig de rigtige farver til at støtte drengene på vejen, nemlig i form af roligantøj i alle afskygninger.
Og i modsætning til 1980’ernes og 1990’ernes beklædning, så er det faktisk muligt at få noget der ser fedt ud.
Så hvis der er bold i aften, skal der naturligvis tøj på til lejligheden, og alle de andre kampe der måtte komme på vej til EM.
Ansigtsmaling, T-shirts og den klassiske klaphat, man kan i virkeligheden aldrig give den for meget gas når heltene løber på banen, det er helt sikkert muligt at bekende kulør med en masse forskellige indbydende artikler.

Vis kærligheden til Danmark

Hvis du er en ægte tilhænger af landsholdet, så er der med al sandsynlighed allerede nu en del danmarksbeklædning i skabet, for når kampen starter, så er du helt sikkert iført de samme farver som heltene.
Danmarks modstandere er aldrig i tvivl om den støtte holdet får når vi er med på stadion, iført dannebrogsfarver er vi altid med på en slagsang og verdensklasse support til holdet.
Der er absolut ingen der er i tvivl om tilhørsforholdet når man kommer iført de rød/hvide farver, uanset hvor man befinder sig, naturligvis også på nettet – hvor både Facebook, fanblogs og andre platforme bruges til at udøse kærligheden.

Fede muligheder for at give den ekstra gas

Ud over at iføre sig beklædning, og have udstyr og attitude i orden, så kan man altid bruge lidt ekstra gear for at peppe festen ekstra op, tudehornet er et naturligt valg, men også en paryk i skrigende farver der virkelig stikker ud i en forsamling.
Af andre interessante og kulørte muligheder er der også både megafoner og fløjter, så man virkelig kan få råbt både modstandere og andre fans op.
Hvem kan ikke forestille sig stemningen i stuen – eller på stadion når kampen står 1-1, og der er 10 minutter tilbage af kampen, hvor fedt det må være at gå amok hvis Danmark kommer foran 2-1, og taget løfter sig som følge af larm og brøl.

Det hele kan købes på denne webshop.

I rødt og hvidt til enhver lejlighed

Det er ikke kun fodbold der påkalder sig lyst – og ret – til at iføre sig de rød/hvide farver, de kan bruges ved nærmest alle lejligheder hvor der er noget at fejre, om det er håndbold, basketball, eller måske endda ishockey, så er det kun fantasien der sætter grænser.
Tænk hvis vi oplevede en situation hvor der var rød/hvide farver ud over alle bredder, på huse, på biler, på tage og gavle, på stationer og toge, så vi alle kunne gå med hovedet højt – og alle udefrakommende ville føle sig sådan lidt trykkede…

Det er på tide vi genopfinder fædrelandskærligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.