Polterarbend skål

Valg af tøj til polterabend

Hvis du skal til polterabend, er det en god ide at vælge det rigtige tøj, så det passer til det i skal. Som regel er det en begivenhed der foregår over hele dagen så det kan være nødvendigt at have noget på der passer til en varm eftermiddag og en kold aften. Samtidig er det blevet populært at klæde sig ud og det kan være svært at vælge det rigtige kostume. Er der ikke kostumer på dagen og du skal have noget på, der på den ene side er festligt og på den samme tid også er behageligt, er en kjole der går lige til knæet et godt valg, hvis du er en kvinde. Som mand, er det som altid lidt nemmere at finde et passende behageligt sæt tøj, der både kan bruges om dagen, men også senere på aftenen.

Hvad skal jeg vælge af tøj til polterabend København?

Der er mange muligheder ved at undersøge polterabend københavn på internettet og der kommer mange gode steder op, hvor det er muligt at købe eller leje tøj, især kostumer, hvis der er valgt et tema for arrangementet. Temaer er i dag blevet rigtig populære, når det drejer sig om polterabend og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Sy dit eget tøj

Er du fix på fingrene og har adgang til en symaskine, er det også muligt at sy dit eget kostume eller måske endda til hele selskabet og personen, der skal giftes. Ved at sy det selv, er det muligt at få et helt unikt kostume, som passer netop til dig. Det vil også være muligt at sy det et større nummer, så det er muligt at have noget tøj inden under. Især hvis det er koldt, er det praktisk med et ekstra lag og man kan smide kostumet senere.

Polterabend København – husk at planlægge dagen grundigt

Ud over at pinlig udklædning ikke er sjovt, især ikke for den det går udover, er der kun få begrænsninger, når det kommer til at vælge tøj til en polterabend. Det er dog en god ide at tage udgangspunkt i, hvem det er der skal giftes og så planlægge tema og tøj ud fra noget, den person vil syntes er sjovt.

Det er også en god ide at tage udgangspunkt i årstiden. Foregår polterabend om vinteren, bør der tages højde for, at det skal være muligt for at have varmt tøj på, inden under et evt. kostume. Er det om sommeren, skal der tages højde for at den danske sommer er lunefuld og kan byde på sol men også regn. Det er god stil at sørge for, at der er ekstra tøj til personen, der skal giftes.

Ved at planlægge dagen grundigt, er der mulighed for at tage højde for, de forskellige vejrlige forhold eller om der måske skal bruges noget andet tøj senere på dagen, end det man er startet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *