Skjorter

Skjorter er et must for enhver mand

Hvad kjoler er for kvinder, er skjorter for mænd. Det er en elegant, smart, komfortabel og funktionel beklædningsgenstand, som kan indgå i enhver garderobe. Derudover kan overdelen anvendes til både formelle og uformelle arrangementer.

Om du er til streetwear eller habit, eller om du studerer eller arbejder på kontor, er den maskuline overdel et must i din garderobe.

Moderne skjorter findes i mange designs og pasforme

I dag finder du overdelene med de karakteristiske knapper hos alle modebrands. Skjorter er basics, når det kommer til herretøj. Overdelen har eksisteret som beklædningsgenstand i mange århundreder og er blevet videreudviklet igennem tiden.

I dag kan du vælge mellem mange forskelle designs:

  • Slimfit eller regular pasform
  • Korte eller lange ærmer
  • Med eller uden brystlomme
  • Mønstret eller helfarvet design

Du finder skjorter, som kan matche enhver livsstil og image. Du kan finde beklædningsgenstanden i et hav af forskellige designs lige fra de afslappede og uformelle Hawaii skjorter med farverige mønster til de formelle designs i elegante helfarver.

Du finder både slimfit modeller og løse modeller.

Der kan være forskel på, hvilket design og hvilken pasform du er til. Har du brug for en overdel, som du skal kunne bruge i formelle sammenhænge, og som kan anvendes til arbejde, kan de klassiske designs med helfarver være oplagte. Disse kan matches med både habitbukser og jeans.

Har du brug for en skjorte, som skal bruges i fritiden eller derhjemme, kan modellerne med korte ærmer være det rette valg. Korte ærmer skaber et casual og afslappet look, som egner sig til de uformelle sammenhænge.

Skjorter er uundværlige for dit image

Du kan finde beklædningsgenstanden i mange udgaver, og det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke kombinationsmuligheder den åbner op for. Til sommer kan du bruge din elegante overdel sammen med et par shorts. Dette outfit kan både bruges til en hyggelig grill aften med kammeraterne, eller det kan være det komfortable outfit, når du skal i byen.

Når det kommer til image, er de mange valgmuligheder til din fordel. Du kan skabe det look, som matcher din stil. Holder du af en karakterfuld stil, kan du vælge farverige skjorter med mønstre. Du kan matche din overdel med farvede bukser eller strømper afhængig af, hvor iøjnefaldende et outfit du er til.

Dette skal du vide om kravetyper

Det er ikke kun de mange detaljer, pasforme og modeller, som du får med beklædningsgenstanden. En skjorte er i høj grad karakteriseret af kraven. Når det handler om smag og personlig stil, skal du kende til de forskellige kravetyper. De har betydning for look, stil og image.

Er du til den casual og afslappede stil, skal du gå efter modeller med Button-Down-kraverne. Hvis du ønsker et moderne look, skal du vælge den nyeste kravetype – Mandarin-kraven, som er designet uden spidse kanter. Dette look vil egne sig perfekt til dig, som holder af et par klassiske jeans og sneakers.

Er du til den formelle stil, skal du gå efter Windsor-kraven eller Forward Point-kraven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *