Kvinde i bryllupskjole

Skab et brag af en bryllupsfest

Står du og skal giftes? Et bryllup kræver meget planlægning. Vigtige beslutninger skal træffes, kjolen skal være smagelig og fin, og festen skal sejre – dine forventninger er formentlig høje. Hvis du har svært ved at overskue, hvor du skal starte og slutte i din planlægning, kan du læse med. Her får du tips og tricks til brudekjolen, festen, og hvordan du får folk op i gear ved blandt at bestille en dj. Læs mere nedenfor og forbered dig på et brag af en fest.

Dine behov er altafgørende

Når du og din kommende mand planlægger brylluppet fra ende til anden, er det vigtigste, at du først og fremmest tager højde for dine behov. Det er selvfølgelig noget, I skal aftale i fællesskab, men det er en god idé at gøre dig nogle tanker om dine behov ret tidligt i processen. De fleste ønsker en bragende god bryllupsfest, men heraf kommer også en række valg, der skal træffes. Hvor vil du for eksempel holde festen – og hvor mange tænker du umiddelbart, der skal med? Hvor vild en fest skal det være – ønsker du fri bar, gourmetmad og vild musik og lys om aftenen? Eller er du mere til en afslappet opsætning, hvor maden og musikken selvfølgelig er god, men med et roligt og afslappet udgangspunkt? Det er op til dig, hvad du finder dig mest til rette i.

Er du mest til det vilde, hvor atmosfæren er god og minderne uforglemmelige, så bør du overveje en dj til bryllup.
En dj til bryllup kan få selv de mest afslappede mennesker op i gear, så der kommer gang i festen. Det kan være en god måde at afslutte en dejlig dag og aften på. Musikken er generel uundværlig til et bryllup – så hvorfor ikke trække niveauet op og hyre en dj til bryllup? Så er du sikker på, at jeres livs vigtigste aften får ben at gå på. Du skal ikke være nervøs for, at musikken ikke falder i din, eller din mands smag – du kan nemlig i dialog med dj’en selv vælge, hvad I ønsker, der skal spilles i løbet af aftenen. Derudover er du sikret gode højtalere og vilde lyseffekter til dansegulvet.

En brudekjole er prikken over i´et

Musikken er dog ikke det, der er mest afgørende til dit bryllup. Kjolen har en ligeså vigtig rolle, så du kan føle dig komfortabel og smuk fra du står i kirken og skal gengive dit livs ja, til du har danset aftenens sidste dans. En skøn tradition er blandt andet at tage familie og veninder med ud at prøve kjoler, så du kan få råd og vejledning i din jagt. En tommelfingerregel er blandt andet, at du ikke må gå på kompromis af praktiske årsager. Du er ikke i tvivl, når du har fundet den kjole, du forestiller dig, er den helt rette at blive gift i. Uanset hvilken du vælger, vil din mand dog med sikkerhed synes, at du er lige smuk. Du skal blot gå efter den, der føles mest rigtig, og som falder i din smag ved første øjekast. God bryllupsfest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *