Dame har læderjakke og ur på

Sådan matcher du dit tøj med dine smykker

Smykker og tøj går hånd i hånd. Sådan kan det i hvert fald anses, hvis du generelt er lidt modeinteresseret. For kombinationer af tøjdele og smykker er i sig selv lidt af en kunst. Det kan være svært at vurdere, hvordan du kan matche dit tøj med dine smykker. Men det kan sagtens lade sig gøre – og du kan ende op med et super fint outfit. Læs mere nedenfor og få en guide til, hvordan du matcher dit tøj med dine smykker.

Find din egen stil

Først og fremmest handler det om at finde din egen stil. Det har du sikkert allerede, når det kommer til dit tøjvalg. Men faktisk kan du også lære at finde din helt egen smykkestil. I dag er det mere og mere moderne at kombinere alle slags smykker, farver og mønstre. Sådan er det både inden for tøj – men ligeledes inden for smykkeverdenen. Har du for eksempel både sølv og guldsmykker, skal du ikke tøve med at kombinere de to materialer. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre. For det hele skal ikke længere være så perfekt og stringent, som moden indimellem har båret præg af. Du skal ikke være bleg for at gøre, hvad du selv synes og føler matcher.
Der er mange, der påstår, at vores smykker afspejler, hvem vi er som mennesker. Det vil altså sige, at du blot kan tage et kig på dine smykker og derudfra vurdere din egen stil og karakter. Hvis du går med større og lidt mere sprudlende smykker, kan de måske afspejle din udadvendte og glade karakter.

Kast dig ud i det – prøv smykker fra Henrik Ørsnes

Det handler om at kaste sig ud i det. Prøv dig frem. Vurder. Og spring så ud i det. Generelt fremgår det mere og mere i modeuniverset, at det bliver populært med større og mere iøjnefaldende smykker, der springer ethvert kedelighedsbarometer. I dag kan du finde smykker i alle afskygninger med alverdens finurligheder og detaljer. Disse finder du blandt andet hos Henrik Ørsnes. Men hvordan matcher du mulighederne med dit tøj?
Smykker fra Henrik Ørsnes kan bruges til alle påklædninger og anledninger. Har du for eksempel et sort sæt tøj på, kan du med fordel gøre lidt ekstra ud af dine smykker. Her kan både guld og sølv fungerer – men de kan også sagtens kombineres. Derudover kommer geometriske former mere og mere frem på markedet. De kan fås i alle slags former og støbninger, som ligeledes især vil være et godt match til en sort eller blot mørkere påklædning.

Sådan kombinerer du smykker og tøj

De mindre smykker er gode til dit lidt mere farverigt og detaljeorienteret tøj. Det kan være, du bærer en kjole med et stort blomsterprint. For ikke fjerne opmærksomheden fra mønstret, kan det være en fordel at tilføje smykker, der er lidt mere minimalistiske. Her kan bruge afdæmpede og intense farver, der skaber helheden og giver en rolig påklædning. Det er især farverne rosa, nude, mørkeblå og hvid, der er populære farver i modebilledet på nuværende tidspunkt. Med smukke smykker og matchende tøj kommer du allerede godt fra start. Kast dig ud i det og prøv dig frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *