Invisalign

Invisalign er en genial ny måde at få et flot smil på

Det at have et smil som man ikke er glad for er ikke unormalt. Mange har været i den situation at de er kede af hvordan deres smil ser ud, grundet deres tænder. Hvilket er en skam. Et smil er med til at vise andre at man er glad, og nyder livet, så hvis man ikke smiler grundet at man er kede af ens tænder, kan det virkelig påvirke ens humør negativt.

Måske kender du til dette, men du vil helst undgå bøjle, da den er for tydelig, eller måske kan du ikke lide hvordan den ser ud? Så er der ingen grund til bekymring, der er nemlig en helt ny og genial måde, hvorpå du kan få et flot og frisk smil. Invisalign er den usynlige bøjle, den vil gå ind og rette dine tænder, og give dig det flotte smil, som du altid har drømt om.

Hvad er en Invisalign?

Invisalign fungere på samme måde som en almindelig bøjle, den går ind og retter dine tænder. Alle skævheder og ujævnheder, som du er kede af, vil blive rettet, og du får drømme smilet. Dog er der nogle tydelige forskellige mellem de to behandlinger.

En Invisalign er næsten 100% usynlig, hvilket gør at mange ikke lægger mærke til den, og du behøver ikke at bekymre dig om hvad folk tænker. Derudover er den komfortabel. En Invisalign kan du selv fjerne, når du skal til at spise, eller til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have den på. Så hvis du for eksempel skal til bryllup, og ikke har lyst til at fjerne Invisalignen for an alle andre, når der skal spises, så kan du vælge ikke at have den på.

Prisen på en Invisalign-behandling starter omkring de 30.000 kr., men kan godt blive dyrere, hvilket du bør være opmærksom på, inden du begynder behandlingen. Alt dette vil din tandlæge, dog også snakke med dig om.

Hvordan kommer Invisalign behandlingen til at foregå?

Før behandlingen med Invisalign kan begynde skal du til konsultation. Her bliver din tænder undersøgt, og du får at vide om de kan rettes med Invisalign behandlingen, eller om der skal en anden løsning skal findes. Dette kommer til at tage cirka et kvarter.

Når du er blevet informeret om Invisalign behandlingen er den rigtige for dig, så kan du trygt gå hjem, og overveje om du vil begynde behandlingen. Ofte giver tandlægen dig en pris oversigt med hjem, så du kan overveje priser, og om det er noget du er villig til at betale for. Hvis du så gerne vil begynde behandlingen, kan du søge om kreditgodkendelse til rente- og gebyrfri finansiering.

Behandlingen begynder med et tandaftryk af dine tænder, for at få lavet en Invisalign, som passer til dine tænder, og derfor kan rette de problemer du har. Disse aftryk bliver sent til USA, hvor din Invisalign vil blive produceret, denne proces tager cirka 14 dage. Hvorefter du vil modtage dit første sæt Invisalign-skinner.

Når du har modtaget dine Invisalign-skinner skal du have dem på både dag og nat, men du må meget gerne fjerne dem, når du spiser, drikker og børster dine tænder. Efter 6 til 15 måneder vil behandlingen normalt være ovre, dog kan dette variere meget for hver patient, da ingens tænder er ens.

Imens behandlingen er i gang, skal du ofte til kontrol hos din tandlæge for at være sikker på at behandlingen går som den skal, og at der ikke er nogle problemer. Hvis du er i tvivl om noget i forhold til din Invisalign, er du også meget velkommen til at besøge tandlægen for at sikre at alting er som det skal være, og få svar på alle dine spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.