Person laver negle på sig selv

Hvordan finder man ud af, hvilke negleprodukter man skal købe?

Hvor ville det dog være fantastisk at kunne have smukke og stærke negle året rundt. De fleste af os kender det godt, at man lægger en flot, dybrød neglelak, som hurtigt bliver bleg i spidserne og flosser op. På den måde holder en neglelak ofte kun lige til den aften, hvor vi i festligt lag gerne vil stråle lidt ekstra, mens det da kun ville være dejligt, om skønheden strakte sig til dagligdagen også.

Hvilke negleprodukter skal du købe?

Almindelig neglelak hjælper heller ikke på det problem, som mange af os har, hvor neglene fra naturens side ikke er de stærkeste. Her giver både akryl- og gelenegle nogle fordele, da du på kort tid kan få lange og stærke negle, som er smukkere i meget længere tid end den almindelige lak. Hvis du drømmer om flotte negle året rundt, er kunstige negle simpelthen et hit. Både akryl- og gelenegle giver et smukt resultat, mens gelenegle giver bedre muligheder for at arbejde på den, helt indtil du er tilfreds med resultatet.

Hvad er gelenegle?

Gelenegle består af en gel, som du påfører ovenpå din egen negl, som bliver forstærket af geleen, der hærdes under en UV-lampe til negle. Materialet kan bearbejdes så længe du vil, og når du er tilfreds med resultatet, hærder du geleen under lampen. Hvis man går til sport i sin fritid, er gelenegle også et oplagt valg, da de for det første er stærke og kan laves i lige nøjagtig den længde, der passer til dit liv og dine behov. Det giver et smukt og skinnede resultat, som du kan have glæde af i lang tid til både hverdag og festlige begivenheder.

Din egen UV-lampe til negle

Mange vælger at gå til en professionel negleteknikker for at få lavet gelenegle, men med din egen UV-lampe til negle i hjemmet, får du dit helt eget frirum til at lege og eksperimentere. Sådan får du også mulighed for at invitere veninder, mor og søster til neglesalon. De fleste UV-lamper har hertil også den fordel, at den er let at tage med til for eksempel en sommerhustur med veninderne.
Med din egen UV-lampe til negle kan du lave nye, spændende og smukke negle til enhver fest og så tit du selv ønsker at overraske med nye kreationer.

Værd at vide

Langt de fleste UV-lamper er stort set produceret ens og det er let at købe nye pærer på nettet. Husk at gøre dig det klart, at lampens watt passer til din gele, så du sikrer dig en ordentlig hærdning. Nogle UV-lamper til negle er store nok til at hærde negle på begge hænder samtidig, men andre praktiske årsager som pladsbesparelse og muligheder for at tage den med på farten gør lamperne til en hånd til de mest populære. Med din egen lampe kan du få det, som du vil have det, når du vil have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *