Garderobe med sløret person i baggrunden

Hvad skal du være opmærksom på, når du investerer i din garderobe?

En garderobe, der udelukkende består af eksklusive luksus-brands, er formentlig enhver kvindes drøm – men det kan være en dyr affære at gå i gang med, og der er masser af faldgruber på vejen til den eksklusive garderobe.

Lad være med at gå på kompromis

Hvis du finder den helt perfekte kjole i et stof, der sidder og føles behageligt, som har den helt rette pasform, og som du ligner en drøm i, så er det dén, du skal kaste dine penge efter. Lad være med at bruge penge på den meget billigere efterligning alene for at spare penge. Selvom kjolen minder meget om den dyre af slagsen, så er der en god grund til, at den er markant billigere. Pasformen vil sjældent være lige så behagelig, og stoffet vil ofte føles helt anderledes på kroppen.

Dermed kan du også være helt sikker på, at kjolen kommer til at tilbringe meget af sin tid på bøjlen i stedet for på din krop – og så bliver de få penge lige pludselig en virkeligt dårlig investering.

Kend din størrelse

Det er bittert at komme hjem med et stykke tøj, der er alt for stort eller – endnu værre – alt for småt. Sørg derfor for at kende din egen størrelse og lad være med at lytte alt for meget til selvsikre ekspedienter, der mener, at du har en helt anden størrelse.

Af samme grund skal du også altid prøve tøjet på, for selvom du måske normalt ville være en str. 36, så kan det sagtens være, at du i visse mærker bedre kan passe en str. 34 eller 38. En str. 36 i ét mærke er ikke altid ensbetydende med, at du kan bruge str. 36 i alle andre mærker.

Køb det gode basistøj

Selvom det kan føles som ”spild” at kaste en masse penge efter standard styles som marineblå blazer, sorte t-shirts eller stramme jeans, så er det faktisk særligt her, at du skal vælge at købe den bedste kvalitet. Du bruger nemlig basistøjet meget mere end tøjet i din øvrige garderobe, da basistøjet ofte er en fast del af dit daglige outfit – enten som en del af outfittet eller som et underlag til de spraglede outfit. Så selvom det er sjovere at bruge penge på farverige og moderne styles, så husk også at bruge penge på det gode basistøj.

Simbo – sådan får du råd

Det kan selvfølgelig være dyrt at investere i eksklusive brands. Og skal du til en begivenhed, som i den grad kræver, at du investerer i eksklusive brands, vil Simbo kunne hjælpe dig. Det er naturligvis mest anbefalelsesværdigt, at du sparer op på forhånd, men Simbo kan hjælpe dig i den hastende situation. Simbo er et hurtigt lån, som du kan optage på nettet. Husk dog, at selvom Simbo er hurtige, skal du altid læse vilkår og betingelser grundigt igennem forinden. Det kan nemlig være dyrere at benytte sig at kviklån på nettet, hvis du sammenligner med andre lånetyper, og derfor er det altid en god idé at gøre dit benarbejde forinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.