Vandtætte sokker på person der vandrer

Hold fødderne tørre med vandtætte sokker

Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er det rent faktisk. Nu er det slut med våde fødder i utæt fodtøj, som ellers kan være noget af en nyser og bestemt ikke sundt for dit helbred.

At våde kolde fødder er lig med en efterfølgende forkølelse, det er et gammelt husråd, som mange har måttet erfare, stemmer. Hold hovedet koldt og fødderne varme og tørre. Det er en gammel sandhed.

Skulle der være den mindste utæthed i dit fodtøj, og du går en tur i vådt eller fugtigt vejr, så vil der altid trænge fugt og vand ind i skoen eller støvlen med det kedelige resultat, at foden bliver våd. Det er for mange omtrent det værste, der kan ske. Undgå den situation ved at iføre dig et par vandtætte sokker.

Hvordan kan sokkerne holde sig tørre?

Når der kan eksistere et genialt produkt som sokker, der kan holde dine fødder tørre, så er det fordi, der er blevet udviklet et materiale, som netop har den egenskab. Dette materiale hedder Dexshell. Det består primært af 75 % modal, som er et meget blødt og lækkert materiale, som er både meget fleksibelt og dejligt åndbart.

Sokkerne her er blevet omtalt som verdens tyndeste vandtætte sokker. Det er derfor ikke på grund af deres tykkelse, at de kan holde vand og fugt ude.

Hvordan har fødderne det i sokkerne?

Hvis du forestiller dig, at du får et par varme, klamme og ildelugtende fødder, som er lukket inde i et tætsiddende materiale, hvor fugt ikke kan trænge hverken ind eller ud, så bør du tænke om. For modal kan ganske vist holde dine fødder tørre, men det er samtidig så åndbart, at det føles ganske behageligt og naturligt inde i sokken.

Der er også tænkt på at fore indersiden af sokken med et blødt og naturligt materiale. Her er der brugt bambus, som er både blødt og åndbart, og som tilmed er antibakterielt. Derfor vil dine fødder have det glimrende, selv om de er pakket ind i disse vandtætte sokker.

Sokkerne er meget anvendelige

Når du bor i Danmark, så vil det ret tit være sådan et vejr, at der er både fugt og regn i luften. Du kan også opleve, at der er vådt der, hvor du går, selv om det ikke regner eller sner. Så uanset om du skal ud på en vandretur i skoven, eller du bare skal en tur ned i kiosken, så kan du med fordel beskytte dine fødder ved at have et par vandtætte sokker på.

Når du har sådan et par på, så kan du være sikker på at nå tørfodet frem. Det har en gavnlig effekt på din generelle komfort, men også dit helbred vil have gavn af, at du bruger sådan nogle.

Når du er blevet vant til at bruge den type sokker, så vil du nok opdage, at det ikke er nok bare at have et enkelt par. Du må nok også have nogle at skifte med. De er nemlig ret vanedannende sådan nogle vandtætte sokker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.