Botox overvejelse

Fuldend outfittet: Er botox noget for dig?

Kæmpe store læber og et udtryksløst ansigt er ikke hele sandheden, når man taler om botox. Det kan faktisk give et rigtig flot resultat. Her kigges der på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvilke muligheder du har, hvis du springer ud i det.

Hvad ønsker du at få ændret?

Først og fremmest skal du selvfølgelig vide, hvad du ønsker at få ændret og forbedret med botox. Det siger selv. Måske har du et par rynker i panden, du irriterer dig grænseløst over, eller måske føler du bare, at dit ansigt er falmet over årene. Ligegyldig hvad, så er der mulighed for at få løst problemet. Botox er kendt for at reducere rynker til perfektion og kan udglatte de fine linjer, man med alderen tilegner sig. Mange har en skarp holdning til, hvorvidt botox er en god ide eller ej, men i sidste ende er det jo dig selv, der skal tage stilling til, hvad du vil med din krop og dit ansigt.

Hvad skal botox give dig på et personligt plan?

Det er vigtigt at holde fast i, hvad du ønsker, botox skal give dig på et personligt plan. En ændring af dit udseende, skal nemlig bunde i et ønske om at forbedre dit udseende og ikke dig selv. Du skal huske, at din krop kun er skallen af det, du viser frem til verdenen. Hvis du har dårligt selvværd, vil botox kun i kort tid, få dig til at føle dig bedre tilpas. For over tid vil du med stor sandsynlighed finde en ny ting ved dig selv, du ikke synes er godt nok. Og dette cirkus kan kører ud i ekstremer. Så stop op. Tænk over hvad din motivation for at få botox er. Og hvis din motivation er at forbedre dit udseende, og du er glad for dit indre jeg, så er det værd at undersøge dine muligheder.

Hvilke muligheder har du?

At få lavet botox, er for nogen ikke noget særligt og bare en del af rutinen. Men for andre er det nyt, spændende og måske endda en smule forvirrende. For hvad gør man egentlig første gang? For det første er det helt essentielt at finde en klinik, du stoler på. Du skal gå efter en klinik, der har autoriserede hudlæger med på holdet og ikke mindst en klinik med tilfredse kunder. Typisk vil du skulle gennemgå en forundersøgelse første gang, du er i klinikken. Herefter vil lægen give dig et par døgns betænkningstid, før du møder op og får din behandling. Selvom personalet i klinikken er professionelle og informative, skal du aldrig holde dig tilbage med at stille spørgsmål. Det hele handler om, at du skal være tryg ved situationen. Så hellere stille et spørgsmål for meget, end for lidt. Det er trodsalt dit ansigt og dit udseende. Og en sidste ting, der er værd at tage med er, at det altid er okay at fortryde sin beslutning. Det er derfor der er betænkningstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *