mand i skjorte

Find dine foretrukne skjorter med logo i det store udvalg

Man skulle ikke tro at beklædningsdele har så meget at sige, når det kommer til markedsføring, men faktisk viser det sig at være en af de mest effektive måder at brande sig selv på, når man er på arbejde i marken. For det første er det let for alle kunder, at se hvem de skal henvende sig til – det i sig selv er kundepleje. En fælles dresscode skaber genkendelighed også kaldet Corporate Design.

Skjorter med logo styrker virksomhedens image

Et ensartet corporate design medfører, at en virksomhed hurtigt genkendes på sit konsistente design, som går igen på skilte, brevpapir, indkøbsposer, brochurer, logoer, biler, etc. Derfor er skjorter med logo blandt andet et af de mest populære og effektive markedsføringsprodukter, som en virksomhed kan benytte sig af. Intet signalerer seriøsitet og forretning, som en skjorte. Tænk blot på Danske Bank og B&O butikker! Her er det ultimativt vigtigt at udstråle kvalitet, professionalisme, eksklusivitet og seriøsitet – netop dét, gør skjorterne for dig. Ikke nok med det, så kan du vælge den type skjorte, som passer til netop din virksomheds udtryk.

Læs mere om skjorter og skjorteholdere her.

Send et entydigt budskab

Du kan vælge mellem skjorter ti mænd og kvinder, med lige snit eller faconsyede tætsiddende snit. Du kan vælge mellem langærmede, trekvartærmede og kortærmede skjorter. Skjorter med eller uden krave – og vælge mellem forskellige typer af halsudskæringer. Skjorterne fås i mange forskellige farver og mønstre, og der vil med garanti også være en farve, som passer til det, som din virksomhed står for. Du kan få påsat dit firma logo forskellige steder og i forskellige størrelser alt efter behov. Alle skjorter er lavet af 100 procent bomuld af høj kvalitet, de er slidstærke og behagelige at have på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.