Få din ungdomshårpragt tilbage med en hårtransplantation

Som mand kan det være svært at indrømme, at hårpragten – der bliver tyndere og tyndere – har en stor betydning for os. Det sådan vi set på os selv, opfattes os selv og levet hele livet.

Det kan føles, som om håret forsvinder fra den ene dag til den anden. Det er ikke sandt, men sådan kan det føles. Hvad skal du så gøre ved det?

Du kunne få dig en hårtransplantation, og se, om ikke du kan kende den forsømte hårpragt. Hvis du lige stiller dine fordomme og skepsis lidt til side, vil du med garanti blive overrasket over resultatet.

Årene er hårde for håret

At mænd mister håret som årene går, er vist ikke en hemmelig for nogen som helst. Vi bliver ældre og ældre, og lever du til du bliver 80, vil det være højst besynderligt, at du stadig havde alt din hår.

Også farven begynder at skifte. Det er ikke de eneste to faktorer, der ændres ved dit hår, som årene går. Men det er de to faktorer, der berører os mest, og som vi bemærker tydeligst.

De høje tindinger og det grå hår vidner om et langt liv. Det vidner om, at du har år på bagen, og kroppen udvikler sig igennem livet. Der findes ikke et menneske, hvis udseende ikke forandrer sig.

Tiden, maden, livet tager på os. Alt det gemmer sig i vores rynker, vores skavanker, vores grå hår og vores manglende hår. Og det er en smuk ting.

Men den smukke ting er ikke nødvendigvis det manglende hår. Nogle mennesker ser bare bedre ud med hår, og endnu vigtigere nogle mennesker har behov for hår på hovedet for at kunne kende sig selv og være tilpas i livet.

Brug en hårtransplantation og få ungdommen tilbage

Hvis det er dig, skal du overveje, om ikke din ungdomshårpragt skal tilbage på hovedet. Det pryder et ansigt med noget lækkert hår.

Og du er så heldig, at det hverken er ekstremt dyrt eller ekstremt farligt at få foretaget en hårtransplantation. Du kan selv vælge prisklasse, du kan ikke selv vælge risiko, dog. Risikoen er i forvejen så lav, at du ikke kunne ønske den lavere.

Din gamle hårpragt kan du få tilbage med en hårtransplantation. Det er helt ligegyldigt, om den har været væk længe, eller om den kun lige er ved at forsvinde.

Operationen kan tage nogle timer, og det kan føles som en langsomlig proces. Selvfølgelig bliver du bedøvet, så du ikke oplever smerte under operationen.

Resultatet vil overraske dig

Lige når du er kommet hjem, skal du gebærde dig med tålmodighed, hårpragten er ikke bare skudt ind. Det er ikke en toupé, du har fået, det er en hårtransplantation.

Det er hår. Hår der lever og ånder som alt andet hår. Derfor skal du vente på, at det gror ud sammen med resten af dig hår.

Hav tålmodighed, så skal du nok blive glad for det endelige produkt i sidste ende.

Og så vil det være en god ide at passe lidt på dit hår. Alkohol og rygning er ikke godt for noget hår, i hvert fald ikke i store mængder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *