Bæresele

En bæresele fra Tula

Tula har skabt den perfekte bæresele. Den er lavet sådan, at den kan indstilles i tre størrelser, således at den kan anvendes til en nyfødt baby og helt op til barnet vejer 20 kg. Den kan både bæres på maven og på ryggen af bæreren. Mavebæltet til bæreren er blødt og behageligt at have på. Bæreselen er ergonomisk korrekt for både babyen og bæreren. Den sikrer at babyen sidder i den rigtige M-stilling med benene. Det vil sige at babys knæ, skal sidde højere oppe end babyens numse samtidig med, at benene er godt ude til siden. Alle stropperne er justerbare, og kan nemt indstilles også under brug. Dermed sikrer man, at den hele tiden sidder behageligt.

Der følger en UV-beskyttende hætte med, der også kan bruges som hovedstøtte for eksempel, når barnet skal sove en lur i selen, så slipper man for at gå og holde en hånd på det lille hoved, men i stedet fortsat have hænderne frie. Foran er der en stor lomme, hvor man kan opbevare sutter eller andet. Bæreselen kan maskinvaskes.

Fordele ved at vælge en bæresele

Der er mange oplagte fordele ved at vælge en bæresele og dermed bære sit barn. Det bedste er, at barnet konstant har kropskontakt, og dermed føler sig tryg og tilpas hele tiden. Alle ved at et barn, som ligger eller kravler på gulvet, og begynder at græde, så hjælper det hver eneste gang at blive løftet op og gerne være noget tid i favnen hos en af sine forældre.

Hvis man bærer sit barn i favnen, vil man med tiden blive træt i armene, man vil også typisk have en yndlingsside at sætte babyen på. Af den grund vil man med tiden have en skæv og ujævn kropsholdning, som på sigt kan påvirke ens krop. Med en bæresele sikrer man at babyen sidder ergonomisk korrekt, samtidig med at det også er ergonomisk korrekt for bæreren, da selen er skabt til at støtte optimalt.

Når man bærer sit barn i en sele, så har man næsten altid frie hænder, og kan fortsætte med sine vanlige gøremål, samtidig med at man har babyen med. Det kan være at ordne vasketøj, handle, være på farten.

Det er nemt at færdes med en bæresele

Det er meget nemt at komme rundt, når man bærer sit barn i en bæresele. Man kan for eksempel let komme rundt i byen, uden at skulle tænke på, om der mon er plads til en hel barnevogn.

Der er ingen begrænsninger for din færden med en bæresele. Man kan komme rundt alle steder, som når man blot er sig selv, alt imens at babyen sidder trygt og godt, og tilmed har rig mulighed for at kigge med. Og så er det tilmed rigtig hyggeligt at have den konstante nære kontakt med sit barn. På kolde dage, kan man have en cardigan eller en varm jakke uden om både sig selv og baby på en gang.

Tulas bæresele fås i mange forskellige farver og motiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *