Taske fyldt med ting såsom kamera og computer

5 ting alle burde have i tasken

De fleste, der har en håndtaske, ved er der en række essentielle ting, der bare skal være i den. Hvis først man er gået ud ad døren uden disse, så duer det slet ikke. Nogle ting er vigtige, andre ting kan være nødvendige i specifikke situationer. Vi har samlet en liste over de 5 ting alle burde have i deres taske.

Vigtig dokumentation

Det ligger lige til højrebenet, men det er ufatteligt vigtigt, at man har styr på sin dokumentation. Her menes der selvfølgelig kørekort (hvis man ejer et), sygesikring og også kreditkort. De fleste holder også deres NemID i pungen. Disse former for dokumentation bruger vi ofte. Derfor er det smart at have dem ved hånden, selv på farten.

Har man rejsekort, studiekort eller Ungdomskort vil de formentlig også være i håndtasken. Generelt set er tasken et godt sted at have alle sine kort. På den måde sikrer, man sig, at det er samlet ét sted – og så ved man også altid, hvor man skal lede efter dem.

Skyn kondomer

Skulle det ske, at man står i en situation, hvor kondomer er nødvendigt, er det rimeligt rart at have et liggende i tasken. Det gælder både piger som drenge. Det er altid bedre at være forberedt, end at stå der uden, når først man skal bruge det. Hvis du altid har Skyn kondomer liggende i tasken, er du på den sikre side.

Selvom man ikke regner med selv at skulle bruge det, kunne det være, at en desperat ven eller veninde havde brug for et eller to Skyn kondomer. Der er altså ingen grund til, ikke at have et liggende i tasken.

Mintpastiller eller tyggegummi

Et lidt mere atypisk bud er mintpastiller eller tyggegummi. Ikke desto mindre er det noget, de fleste mennesker har i deres taske. Det er altid rart at kunne friske sin ånde op. Hvad end det er fordi, man har glemt at børste tænder om morgenen eller om man har spist en ret fyldt med hvidløg.

Der er også flere, der har små lakridser eller andet slik i sin taske. De frisker ikke munden helt lige så meget op, men kan bruges hvis sulten rammer.

Solbriller

At have solbriller med i sin taske er et must. Ikke blot fordi, de altid er en cool tilføjelse til outfittet – men også fordi, det altid er rart at kunne tage den på, hvis solen er for stærk. Om sommeren er det standard for de fleste at have solbriller i tasken, men det kan også være brugbart om vinteren. Selvom det ikke sker så ofte, kan solen sagtens komme forbi, og så er det altså rart med et par solbriller.

Husnøgler

Det siger måske sig selv, men det er altså uhyre vigtigt at have sine husnøgler med sig. I forlængelse af vigtig dokumentation er husnøgler også. De fleste husker at have dem med, da de skal bruges til at lukke døren. Bor du ikke alene, så er det dog endnu mere vigtigt altid at have dem med, da du kan ende med at blive låst ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *